Kyllingebryst med ristet skind

Kyllingebryst med ristet skind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 pæne kyllingebryststykker gode store
 salt
 peber
0.5 spsk.olivenolie
1 stort skalotteløg
1 spsk.smør
1 dl.god balsamico
2 dl.hønsebouillon
0.5 spsk.olivenolie til ristning af skind
2 fennikel
1 radicchiosalat
 
Opskrift:
Gnid kyllingebrysterne med olivenolie, salt og peber og stil dem i en forvarmet ovn på 225 grader i 35 minutter, til de er akkurat gennemstegt. Tag dem ud, tag skindet af og pak bryststykkerne i folie. I en lille kasserolle sauteres imens det hakkede skalotteløg i smørret, balsamicoen tilsættes og koger ind, til den næsten danner karamel. Pas på det ikke pludselig brænder på. Da tilsættes straks fonden, og saucen koger atter ind til ca. det halve. Det bliver til en kraftig smagende mørk skysauce, der evt. kan smages til med lidt cognac eller sukker. Skindet skæres i tynde strimler og ristes på panden, til det knaser som flæskesvær. Kyllingen anrettes på den varme skysauce med det ristede skind drysset over og garneres med kvarte fennikelstykker, der er kogt i rigeligt vand i 10 minutter, og kvarte grillede radicciosalathoveder.





karakterer:
Opskriften er vist 12679 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-20 18:09:47
At i ikke forstår en simpel beskrivelse gør ikke opskriften dårlig. Jeg synes det var ligetil og smagte fantastisk.

  -   2011-09-16 18:51:09
Det lyder meget godt! Men syntes det er svært, pga jeg ikke forstår beskrivelsen? :s

  -   2007-03-18 19:13:11
Med den "karaktergivning" skulle opskriften vel egentlig fjernes!!