Kyllingebryst med krydderurtesauce og brasede kartofler

Kyllingebryst med krydderurtesauce og brasede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 kyllingebryster
 persille
 olie
 salt
 peber
 
3 dl.hønsebouillon
1 dl.Kaffefløde 9%
1 dl.cremefraiche 18%
1 tsk.majsstivelse
1-2 spsk.frisk hakket estragon
1 dl.hakket persille
1 tsk.dijonsennep
0.25 tsk.salt
 
 kartofler i tern
 olie (en del)
 løg
 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen:
smøres med olie, drysses med salt og peber. Lægges i smurt bradepande med brystsiden nedad. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Kyllingen vendes og steges videre endnu 45 min.

Saucen:
bring bouillonen i kog. Rør fløde, creme fraiche og majsstivelse sammen og rør det i. Tilsæt krydderier og sennep og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Kartofler:
Hvidløg og løg svitses let på panden i olie. Kartofler i tern tilsættes. Kartoflerne skal steges på højeste varme med rigelig olie og en del salt - i 20-30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15462 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-17 13:30:02
kyllingebryst 2 x 45 minutter i ovn ved 200 grader ??????