Vildsvinebøffer med hvide bønner i auberginetomat

Vildsvinebøffer med hvide bønner i auberginetomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ebola

Indsendt :     

Ingredienser:
100 g.hvide butterbeans
200 g.aubergine
 salt
 peber
2 spsk.olivenolie
1 ds.hakkede tomater
 frisk basilikum
400 g.hakket vildsvin
2 skiverparmaskinke
2 kvisterosmarin
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød natten over. Kog dem i frisk vand i ca. 35 min. Skær auberginer i skiver og salt dem. Lad dem dryppe af i 1 time og dub så saltet af. Steg skiverne ved kraftig varme i halvdelen af olien til de er let brune på begge sider. Kom tomaterne ved med lage og lad det koge ind til en tyk masse. Kom bønnerne ved og smag til med basilikum. Form to pæne bøffer af kødet. Kom skinken rundt langs kanten og stop en kvist rosmarin ind under. Brun bøfferne på en pande ved kraftig varme i halvdelen af olien. Drys med salt og peber og steg videre ved middelvarme ca. 6 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 12344 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu