Tårn af hornfisk og røget laks på feldsalat

Tårn af hornfisk og røget laks på feldsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tårn:
400 g.filet af hornfisk
200 g.røget laks (man kan fint bruge afpuds)
2 forårsløg renset og skåret i tynde skiver(del det grønne fra det hvide)
1 fedhvidløg finthakket
1 æg let pisket
 Salt
 peber
 
 Salat:
2 håndfulde feldsalat grundigt vasket
2 modne tomater kerner fjernet og skåret i tern og drysset med lidt salt i en si.
2 spsk.Pinjekerner ristet gyldne på en tør pande
 det hvide fra forårsløgene
 lidtcitronsaft
 olivenolie
 salt
 peber
4 blommer af vagtelæg
 
Opskrift:
Tårn:
Hak røget laks til en grov fars og bland med æg, hvidløg og det grønne fra forårsløg. Læg hornfiskefileter som en ring i bunden af 4 smurte kopper eller forme som kan komme i ovnen, fyld farsen i midten og dæk med stanniol, damp i vandbad 10-15 min i en 150 varm ovn. Afkøl og vend forsigtigt ud af formene.

Salat:
Vend salaten i olie, salt, peber og citronsaft lige inden servering, sæt tårnet ovenpå og top med rå vagtel-æggeblomme





karakterer:
Opskriften er vist 9839 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
kunne ikke finde hornfiskefilet, så brugte filet af røget ål i stedet, hvilket retten nok ikke blev dårligere af