Karrykål 03

Karrykål 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : tonny autzen

Indsendt :      Red :
Karrykål 03, billede 4 Karrykål 03, billede 1 Karrykål 03, billede 2 Karrykål 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 spsk. Karry, madras
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Snit kålen i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Gør det samme med kartoflerne.

Smelt margarinen i en gryde. Tilsæt karry, lad det bruse op og brun farsen/kødet deri. Put den fintsnittede kål der i lidt af gangen derefter tilsættes gulerødder og kartofler, og evt. en lille sjat vand for at få det hele i gang. Lad det stå og småsimre i en lille times tid. smag til med salt, peber og evt. mere karry, alt efter dit temperament.

Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på karrykål med oksekød og kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 78104 gange,
og udskrevet 1758 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8164 (1943 kcal)
KJ pr. Pers. 2041 (485 kcal)
Vægt ialt 2820 gram
Vægt pr. Pers. 705 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 289 KJ (68 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-10 14:59:13
Åh, denne laver jeg tit - ELSKER den bare!

  -   2014-10-10 14:58:08
Åh, denne laver jeg tit - ELSKER den bare!

  -   2013-06-27 16:25:23
prøv at bruge hønseboullion istedet for vand udmærket hverdagsret

  -   2005-01-01 01:01:01
hehe kommer du også herinde prøv med porrer også

  -   2005-01-01 01:01:01
det er er en utrolig lækker og billig ret