Laks med caviar creme

Laks med caviar creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tina

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.røget laks
1 iceberger
1 ds.asparges
 dild
 agurk
 tomat
 
5 dl.cremefraiche
2 bdt.purløg
2 glasrøde caviar
 salt
 peber
 lidtcitronsaft
1 tsk.ravigottesauce
 
Opskrift:
Snit iceberger fint og kom det på et fad læg laksen pænt på og pynt med asparges dild agurke-rytter og tomat både. Laksen kan også rulles sammen med lange asparges Bland cremefraiche kaviar fint klippet purløg salt peber citron og ravigottesauce skal kun lige vendes sammen og serveres til. Hvis man ønsker mere sennep smag kommes mere ravigotte i.





karakterer:
Opskriften er vist 25013 gange,
og udskrevet 689 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-07 10:26:44
Lækker, skiftede dåse aspargesene ud med friske, der var blancheret.