Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk)

Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :
Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk), billede 4 Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk), billede 1 Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk), billede 2 Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kartofler
1 stort løg
150 g.tyrkiske pølser (udtales sudjuk hvis du spørger i en tyrkisk butik)
4 æg
 olie
 paprika
 salt
 peber
2-3 tomater
 en god håndfuld feta
 
Opskrift:
Skær alt i små tern. Svits løg og kartofler i olien, tilsæt pølse. Skru ned for varmen og tilsæt resten og lad det simre ligeså stille. Prik i det og vend det forsigtigt. Når kartoflerne er møre er retten færdig.

Spises med tyrkisk brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 25652 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-28 09:56:04
Til Khalern.. jeg synes det er dig der skulle stramme op og begynde at lære lidt dansk.. hvad var så svært at forstå??

  -   2008-09-04 21:58:19
Smagte rigtig godt.... Synes ikke, opskriften er svær at lave eller forstå.

  -   2008-01-24 20:00:13
Det er da en for ringe beskrivelse. Stram op!