Kinesiske grønsager med kylling

Kinesiske grønsager med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.Kyllingebryst uden skind
1 spsk.Olie
200 g.Løg
300 g.Gulerødder
100 g.Bladselleri
100 g.Grøn peberfrugt
250 g.Champignon
150 g.Bønnespirer
400 g.Hvidkål
4 spsk.Soya
2 fedHvidløg
2 tsk.Fintrevet ingefær
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rens grøntsagerne. Hak løgene, del gulerødderne i to og skær dem i fine strimler på langs. Skær peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri i tynde skiver. Skær kyllingekødet i tynde strimler. Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter. Brug en stor gryde eller evt. en wok. Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter. Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern. Du skal bruge ca. 2 tsk. Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter. Tilsæt champignoner, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i yderligere ca. 2 minutter. Tilsæt soja og smag til med salt og peber. Server med ris og groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 18030 gange,
og udskrevet 640 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-27 19:17:19
maden smagte super godt ! ;D

  -   2009-03-19 00:41:51
Smager rigtig godt - brugte dog noget mere ingefær og lidt mere soya med alle de grønsager.

  -   2005-01-01 01:01:01
Mmmh! Har lige prøvet den! Smager fantastisk!

  -   2005-01-01 01:01:01
ØV! Hvorfor var det ikke med kyllingelår!!!?????