Spansk kylling

Spansk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Spanien

SpanienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 stykker kyllingebryst uden ben
6 tynde skiver skinke
 tandstikker
60 g.smør
1 lille hakket løg
1 lille gulerod i fine tern
1 spsk.hvedemel
3.25 dl.hønsebouillon
2.5 dl.æblecider
0.25 tsk.stødt peber
0.25 tsk.Muskatnød, stødt
0.666 dl.ristede pinjekerner
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader. Skær et dybt indsnit i den tykkeste del af hvert kyllingebryst med en skarp kniv. Læg en skive skinke ind og fæst den med tandstikker. Dæk kyllingen med plastfilm og stil den i køleskab indtil den skal bruges.

Smelt smør i en gryde. Kom løg og gulerod i, læg låg over og lad det simre ved svag varme i ca. 4 minutter eller til grønsagerne er bløde. Drys melet i og rør rundt til melet tager farve. Tilsæt bouillon og cider lidt ad gangen og rør til saucen er glat. Krydr med peber og muskatnød. Lad saucen koge i ca. 3 minutter ved jævn varme under omrøring til den jævner. Lad den koge yderligere 1 minut og tag gryden af varmen.

Fordel kyllingestykkerne i et enkelt lag i et ovnfast fad og hæld saucen over. Dæk fadet og stil det i ovnen 20 – 25 minutter.

Tag tandstikkerne ud og server kyllingen med lidt sauce. Drys med pinjekerner. Serveres med stegte kartofler og auberginer.





karakterer:
Opskriften er vist 18414 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-22 14:55:19
den er super lækker, men brun lige kyllinger af inden - gerne med skind