Vildsvinekoteletter med brombærsauce

Vildsvinekoteletter med brombærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 vildsvinekoteletter eller svinekoteletter á 175 g
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
 sauce:
1 lillefinthakket løg
10 g.smør
8 hakkede enebær
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft peber
1 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
1.5 dl.hønsebouillon
200 g.friske eller frosne brombær
0.5-1 dl.piskefløde
 lidt honning
 
Opskrift:
Sauce:
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.

Varm en stegepande godt og op stil koteletterne samlet på højkant med fedtsiden nedad. Lad noget af fedtet smelte af og læg koteletterne ned. Krydr med salt og peber og steg dem 4-6 min. på hver side.

Server koteletterne med saucen, lidt af de resterende brombær, rosenkål og kartofler samt halve kogte æbler fyldt med resten af brombærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 670 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-24 16:09:05
Smager rigtig godt. Prøv evt. en skovbærblanding af jordbær, blåbær og brombær i stedet for kun brombær.