Kaffemarineret oksemørbrad med jumboratatoullie

Kaffemarineret oksemørbrad med jumboratatoullie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.okse mørbrad uden Streng
 
 Marinade:
0.5 dl.kaffe impala hele bønner
1 stang hel kanel
5 stk.Hel kardemomme
3 skiver frisk ingefær
2 dl.kold kaffe
 Salt
 peber
 
 Jumboratatoullie:
1 aubergine skåret i 1 cm tykke skiver
1 grøn squash skåret i 1 cm tykke skiver
4 tomater skåret i kvarte
2 rødløg skåret i både
 Tørret timian
 Tørret oregano
 Olivenolie
 Salt
 peber
 
 Bloody mary juice:
5 dl.tomatjuice kogt ned til det halve
 Jalapenos i skiver finthakket
 Smirnoff vodka
 Salt
 peber
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Læg kødet i marinaden mindst 2 timer, helst natten over. Sigt lagen fra og gem den (med indhold). Tag mørbraden op af lagen og lad den dryppe af, drys med salt og peber. Brun kødet i lidt olie eller Smør og steg i 15 min. Læg kødet på kaffebønnerne og krydderierne i en 200° varm ovn og lad derefter kødet hvile 10 min. Et lunt sted inden servering.

Jumboratatoullie:
Steg alle grøntsagerne på en grillpande, kom dem i en bradepande sammen med lidt olie og krydderier, steges i ovnen v. 200°, til alt er mørt og tomaterne er kogt ud.

Bloody mary juice:
Den reducerede tomatjuice smages til med jalapenos, vodka, salt og peber og blendes med olien.





karakterer:
Opskriften er vist 14232 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-28 07:38:49
Spændende ingredienser, MEN hvor længe skal mørbraden have i ovnen? Og hvad bruger man Bloody Mary juicen til???