EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Fadkotteletter

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt : 2005-03-24

Fadkotteletter 4 Fadkotteletter 1 Fadkotteletter 2 Fadkotteletter 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glaschampignon
1 ds.hakkede tomater
1 ds.majs
1 ds.cocktailpøler
400 g.frossen grøntsagsblanding
600 g.fadkoteletter max 3 mm fedtkant
 Salt
 peber
 Krydderier efter eget valg
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Grøntsagsblandingen lægges i et ildfast fad. Blandingen drysses med lidt salt. Dernæst brunes koteletterne på en pande i krydderier efter eget valg. Koteletterne lægges oven på de frosne grøntsager. Derefter hældes de øvrige ingredienser over. Afslut med hakkede tomater. Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min. Kartoflerne skrælles og koges møre og serveres dertil.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer)

Opskriften er vist 46317 gange,
og udskrevet 1489 gange.

Mig  -  2011-09-07 09:34:11
Man kan da bare lade være med at bruge det fra glas... Man må gerne tænke selv, og så bare købe grøntsagerne friske

Mig  -  2011-03-28 11:32:48
Pips, du skal sætte maden i OVNEN, så tør det op og bliver lækkert

Pips  -  2009-04-09 09:13:52
Man kan da ikke servere den slags dåse/frost/glas mad for gæster :-( Mærkeligt, at kartoflerne ikke også er fra glas!

KHA  -  2009-03-15 16:20:39
Champignon fra glas igen. ØV

inga  -  2008-05-26 17:55:09
det er en lækker ret

Henny  -  2008-04-08 08:12:30
Serverede det for gæster, alle roste det, der manglede da ikke sauce. Da en af gæsterne er overfølsom for svampe, brugte jeg ærter i stedet.

luanshya  -  0000-00-00 00:00:00
smager skønt og er let at preparere, men, jeg syntes at demn manglede lidt smørelse, så jeg lavede en hvid sovs tilpassede smagen med Tomatpure, samt Paprika og an lille smule Peber