Fadkotteletter

Fadkotteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fadkotteletter, billede 4 Fadkotteletter, billede 1 Fadkotteletter, billede 2 Fadkotteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glaschampignon
1 ds.hakkede tomater
1 ds.majs
1 ds.cocktailpøler
400 g.frossen grøntsagsblanding
600 g.fadkoteletter max 3 mm fedtkant
 Salt
 peber
 Krydderier efter eget valg
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Grøntsagsblandingen lægges i et ildfast fad. Blandingen drysses med lidt salt. Dernæst brunes koteletterne på en pande i krydderier efter eget valg. Koteletterne lægges oven på de frosne grøntsager. Derefter hældes de øvrige ingredienser over. Afslut med hakkede tomater. Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min. Kartoflerne skrælles og koges møre og serveres dertil.





karakterer:
Opskriften er vist 79362 gange,
og udskrevet 1816 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-07 09:34:11
Man kan da bare lade være med at bruge det fra glas... Man må gerne tænke selv, og så bare købe grøntsagerne friske

  -   2011-03-28 11:32:48
Pips, du skal sætte maden i OVNEN, så tør det op og bliver lækkert

  -   2009-04-09 09:13:52
Man kan da ikke servere den slags dåse/frost/glas mad for gæster :-( Mærkeligt, at kartoflerne ikke også er fra glas!

  -   2009-03-15 16:20:39
Champignon fra glas igen. ØV

  -   2008-05-26 17:55:09
det er en lækker ret

  -   2008-04-08 08:12:30
Serverede det for gæster, alle roste det, der manglede da ikke sauce. Da en af gæsterne er overfølsom for svampe, brugte jeg ærter i stedet.

  -   2005-01-01 01:01:01
smager skønt og er let at preparere, men, jeg syntes at demn manglede lidt smørelse, så jeg lavede en hvid sovs tilpassede smagen med Tomatpure, samt Paprika og an lille smule Peber