Farseret Fasansteg med vildtfars

Farseret Fasansteg med vildtfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 Små fasanhøner med skind
 
400 g.Hakket vildtkød (råvildt) og kalvekød
2 Æg
3 dl.Piskefløde
 
100 g.Røget spæk i tern
2 Røde peberfrugter
100 g.Skovens marksvampe
 
50 g.Soltørrede tomater i tern
25 g.Grøn Pesto
 
10 g.Smeltet smør til pensling
2 spsk.Smeltet honning til pensling
 
 Sauce:
0.5 Salathoved
1 bdt.Frisk basilikum
2 greneRosmarin
1 spsk.OSCAR Vildtbouillon
2 dl.Vand
2 dl.Hvidvin tør
3 dl.Piskefløde
100 g.Koldt smør til montering
 Salt
 peber
 Evt.ca 5 g majsstivelse til jævning
 
Opskrift:
Fasanerne renses omhyggeligt og udbenes fra ryggen.

Det hakkede vildtkød røres sejt med salt og peber, fløde og æg tilsættes.

Spæk og peberfrugt skæres i små tern, svampe rengøres og sauteres hurtigt i smør. Tilsættes herefter farsen, sammen med pestoen.

Farsen fyldes i fasanerne og disse syes (eller kommes i folieform). Smøres med en blanding af afklaret smør og honning, krydres og steges i varm ovn (180°) 40-45 min. Ved servering skæres fasanhønen ud i passende stykker.

Saucen:
Hvidvinen nedkoges i en gryde og tilsættes vand og vildtbouillon. Reduceres til 1/3, tilsættes fløde og indkoges. Jævnes evt. Tilsmages med salt og peber og blendes med den friske hovedsalat, basilikum, rosmarin og koldt smør til en flot skummende irgrøn sauce. Giver ca. 1/2 ltr færdig sauce

Serveringsforslag:
Pandestegte timianrisolette-kartofler, og smørdampede gule og grønne squash i lange skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 28447 gange,
og udskrevet 751 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu