Jægerkylling

Jægerkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Jægerkylling, billede 4 Jægerkylling, billede 1 Jægerkylling, billede 2 Jægerkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rengør kyllingen og dup den tør. Skær den i kvarter.

Svits bacon i kasserollen. Tilsæt olien, det hakkede løg og hvidløget. Brun kødet på alle sider.

Skiv champignonerne. Skold tomaterne, træk skindet af, fjern kernerne og hak tomaterne. Skyl persillen og hak den. Kom ingredienserne i kasserollen. Rør rundt, så kødet er dækket og steg så under låg i fem kvarter til halvanden time.





karakterer:
Opskriften er vist 38267 gange,
og udskrevet 739 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12887 (3068 kcal)
KJ pr. Pers. 3221 (767 kcal)
Vægt ialt 3044 gram
Vægt pr. Pers. 761 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-06 03:22:14
Jeg synes, det var lækkert. Jeg var især glad for at bruge friske tomater uden kerner. Jeg har gigt og tomatkerner gør det værre.

  -   2010-12-17 15:18:31
Det er en rigtig lækker og nem ret. Kyllingen bliver smeltende mør og der er en dejlig sovs til ris eller kartoffelmos. Kan varmt anbefales.