Jægersteg - Jægerkam

Jægersteg - Jægerkam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Marinade:
1 løg
1 gulerod
8 enebær
1 tsk.timian
1 flaskerødvin
5 knuste peberkorn
1 laurbærblad
 
750 g.svinekam uden svær.
 peber
 salt
30 g.smør
1 pakkebacon
125 g.piskefløde
1 tsk.johannesbær gele
 
Opskrift:
Løg og gulerod snittes i skiver og blandes med resten af ingredienserne til marinaden. Kødet lægges i natten. Ved tilberedningen næste dag trykkes kødet tørt inden det krydderes med salt og peber. Brun stegen hurtigt på en pande i smørret inden baconen rulles omkring og sættes fast med kødnåle. Stegen lægges nu i et ildfast fad i 2 dl af marinaden. Stegen steges i ovnen ved ca. 225 grader 1 ½ til 2 timer. Stegen skal vendes hver halve time og mere marinade hældes evt. ved. Til sidst bruges stegeskyen samt lidt marinade, gele og fløde til at lave sovsen med.

Serveres med rødkål, stegte æbler og kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 36317 gange,
og udskrevet 508 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu