Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Forårsrand med rejer

Antal: 6-8 Pers.

Indsendt :


Ingredienser:
8 dl.fiskebouillon
12 husblasblade
1 ds.Grønne aspargessnitter
350 g.rejer
1 citron
 Dild
 Olie
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
 Lidtfløde
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Hæld vandet fra de grønne asparges, den siede væde kan evt. bruges i lagen. Optø rejerne, hvis der bruges frosne. Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri. Bland resten af de 8 dl. bouillon i. Pensl en randform med olie. Kom lidt af lagen i, så bunden er dækket. Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigere. Læg skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage. Dæk med fiskebouillon. Lad det også stivne. Kom resten af fyldet i, og hæld lage ved. Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag. Dyp formen ganske kort i koghedt vand. Vend den over på serveringsfadet.

Rør dressingen sammen og kom den i en skål. Den serveres til sammen med ristet brød, flutes eller andet hvedebrød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 820 gange,
og udskrevet 0 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu