Nøddelagkagebund

Nøddelagkagebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 æg
1.8 dl.sukker
2.5 dl.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
1.8 dl.hk. nødder (mandler hasselnød valnød eller andet)
3 spsk.smeltet smør
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader C.

Smør og drys mel i en 23 cm springform og sæt den til side. Pisk æg og sukker sammen over vandbad i 5 min eller til den begynder at blive tyk. Tages af varmen og piskes til den er kølet lidt af. Sigt mel og bagepulver i en anden skål, og rør det i æggemasssen. Rør nødderne i Pisk forsigtigt den smeltede smør og vanillesukker i. Hæld dejen i springformen.

Bag i 25-35 min. Tag ud. Kagen løsnes fra formen med en kniv. Lad kagen køle 5 min, luk formen op og vend kagen ud på en bageplade og lad den stå til den er helt kold før den skæres i bunde.





karakterer:
Opskriften er vist 27421 gange,
og udskrevet 751 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-06 18:36:27
Rigtig god opskrift! En ting jeg selv gør er, at bruge mandelmel som "nødder" (samme mængde) og fordoble mængden af bagepulver. Det giver nogle gode luftige bunde.