Torskelasagne

Torskelasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hk. løg
2 spsk.olie
2 fedhvidløg, knuste
1 dl.tomatpuré
5 flåede og finthk. tomater
 salt
 peber
 
3 spsk.margarine
3 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
50 g.reven ost
 salt
 peber
 
750 g.fileter af torsk eller sej
250 g.forkogte lasagneplader
 
Opskrift:
Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.

Margarine smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber.

Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 14469 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu