Abrikosmuffins - Abrikos muffins

Abrikosmuffins - Abrikos muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.tørre abrikoser
250 g.hvedemel
200 g.smør
125 g.sukker
1 spsk.vanillesukker
2 æggeblommer
50 g.malede mandler
1 citron
 
 Papirformer (Silikoneform fra Tupperwear)
 
Opskrift:
Skær abrikoserne i små tern. Riv skallen af citronen og pres saften ud. Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem sammen. Kom dejen i former. Bag dem ca. 10 – 15 minutter ved 200°.





karakterer:
Opskriften er vist 33463 gange,
og udskrevet 969 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-19 17:52:27
et billede vil være degligt

  -   2012-01-21 19:57:49
Med lidt ændringer i opskriften, bliver det alletiders muffins: Der skal 1 tesk. bagepulver i ikke kun æggeblommer men 2 hele æg abrikoser moses med/i stavblender 1 dl madlavningsfløde Så er de Ok

  -   2010-09-22 08:52:35
Bliver utroligt lækre med 2 dl mælk i dejen og en bagetid på ca. 20 min.

  -   2010-04-12 13:06:54
dejen til abrikosmuffins var da utrolig tør selv jeg tilsætte lidt mælk, skal der en justering til af mængden. Prøver man opskrifterne af inde de bliver tilgængelig for os---efter at have bagt 12 muffins i tuppervare muffinssilikoneforme var de klæ efter 35 min.

  -   2010-01-19 18:13:42
Hvor mange er der til?? Det burde de skrive

  -   2009-06-23 16:32:40
lækkert jeg har aldrig smagt noget bedere end dem også selvom jeg hader abrikoser som pesten mange gode hilsner mihg

  -   2007-11-10 16:38:59
Denne opskrift er ikke optimal, eftersom bl.a. konsistensen, efter min mening, er alt for fast og mangler væde, evt. appelsinjuice eller mælk?

  -   2005-01-01 01:01:01
Da der ingen hævemiddel er i opskriften, er det ikke hvad jeg forstå ved muffins. ´Kagerne har en konsistens som en mazarinkage.