Gløggmuffins

Gløggmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 poserDr. Oetker choco chips
2 poserDr. Oetker valnøddekerner
4 æg
200 g.blød smør
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.Dr. Oetker brunkagepulver
1.25 dl.glögg eller tør rødvin
 
Opskrift:
Grovhak valnødderne med en kniv. Skil æggenen. Pisk æggehiderne stive med en mixer på højeste trin, indstil de er synligt skærefaste. Kom smør og sukker i en skål og pisk det kraftigt sammen med en mixer indtil smørcremen er lys. Tilsæt æggeblommerne og pisk vidre til en jævn og ensartet masse. Bland mel med bagepulver, brunkagekrydderi, kakaopulver og choco chips og rør det- skiftevis med glögg / rødvin i cremen. Tilsæt først 1/3 af de piskede æggehvider, dernæst resten og bland godt. Fyld dejen i muffins forme til lige under kanten med en ske og bag dem. Over/undervarme : ca 180 grader ( forvarmet ) Varmluft: ca 160 grader (forvarmet) Bagetid: ca 25-30 min





karakterer:
Opskriften er vist 8185 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-25 21:39:00
Hvor mange gram choco chips og nøddekerner?