Budapest Schnitzel

Budapest Schnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Budapest Schnitzel, billede 4 Budapest Schnitzel, billede 1 Budapest Schnitzel, billede 2 Budapest Schnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 svinemørbrader
100 g.champignon
1 løg
1 æg
 smør
 
 Kartofler i butterdej:
4 pladerbutterdej
4 storekartofler
 olie
 timian
 salt
 peber
 æg
 
 Pynt:
 lucernespirer
2 tomater
 
 Paprika Sauce:
1 løg
100 g.bacon
3 tsk.tomatpure
1 bouillonterning
2.5 dl.piskefløde
 paprika
 
Opskrift:
Kartofler i butterdej:
Kartoflerne skrælles, rives på den grove side af rivejernet og vaskes godt i koldt vand. Sauteres i olie uden at brune, afkøles og kommes op på en plade butterdej som er rullet ud til det dobbelte, krydres med timian: Pladen lukkes sammen og pensles med æg i kanten og bages i en varm ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 min.

Mørbraderne deles i 2 og bankes meget tynde, krydres med salt, peber og paprika, herpå kommes det finthakkede løg og champignon, lukkes sammen og vendes i det let piskede æg, brunes godt i smør og steges ca 5 min. Anrettes på et varmt fad, pyntes med lucernespirer og 1/2 ristet tomat.

Paprika Sauce:
Løg og bacon skæres i terninger og ristes godt i smør, tilsættes terning, paprika, tomatpure og piskefløde, koges jævn i ca 10 min, smages til med salt, evt. lidt mere paprika og lidt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 45828 gange,
og udskrevet 1120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu