Svinemørbrad fyldt med selleri og æbler

Svinemørbrad fyldt med selleri og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 cm.reel og afpudset svinemørbrad
1 lille stykke skrællet selleri
1 fast grønt æble
1 spsk.rasp
 lidtcitronskal
 kødnåle (tandstikker)
2 bagekartofler
 lidtolie
 frisk basilikum
0.5 løg
2 champignon
 lidtananas
1 spsk.karry
1 dl.hønsebouillon
 æblejuice
0.5 dl.fløde
 lidtrevet ingefær
1 mango
 lidtsesamolie
 
Opskrift:
Selleri rives på råkostjern - sauteres i lidt olie på pande og tilsættes revet æble. Vendes i rasp og krydres med citronskal, salt og peber. Tages af varmen. Svinemørbraden skæres op til et fladt stykke og bankes let i plastpose. Fyldet lægges i mørbraden, der rulles sammen og lukkes med kødnåle. Mørbraden brunes på panden. Kartoflerne skæres i tynde både på langs og vendes med lidt olie, salt og peber samt hakket basilikum i ildfast fad - herpå lægges den afbrunede mørbrad. Det hele sættes i ovnen ved 200 grader ca. 12 min.

Løg hakkes fint og sauteres i gryde. Der tilsættes skiver af champignon og ananas i små tern ristes af med karry. Tilsæt æblesaft og lad det koge op. Tilsæt derefter hønsebouillon. Lad saucen småsimre og tilsæt fløde (kan undlades) - og smag til med ingefær, salt og peber.

Mangoen skrælles og skæres i fine tynde både, og vendes på panden i varm sesamolie. Kødet tages ud af ovnen og lad det trække lidt.

Der anrettes med kartofler nederst - derefter skiver af mango og øverst grove skiver af mørbraden. Maskeres med lidt sauce. Resten af saucen hældes omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 12628 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu