Svinemørbrad og ragout af kartofler og rødløg

Svinemørbrad og ragout af kartofler og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 svinemørbrad
2 bagekartofler
1 rødløg
4 dl.hønse- eller kalveouillon
 olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Befri evt. kødet for sener. Skær det til fire - seks bøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 5 - 6 minutter. Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter. Imens skæres kartoflerne i skiver og rødløget snittes fint fra top til rod. Læg begge dele i en sauterpande sammen med bouillon. Lad det simre 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber og server til kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 12601 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu