Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Svinemørbrad med kartoffelragout, tomat og hvidløg

Antal: 2 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelIndsendt :


Ingredienser:
1 lille svinemørbrad
400 g.små kartofler
6 tomater
2 fedfintsnittede hvidløg
0.5 citron saft herfra
 frisk basilikum
 Jomfru Olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Varm olie på en pande og brun kødet stille og roligt på alle sider. Steg kødet færdigt i en varm ovn, 200 grader i 14 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Del kartoflerne og rist dem i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne. Tilsæt delte tomater og pres citron over.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7707 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu