Nem leverpostej

Nem leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svine- eller kalvelever
250 g.spæk
1 løg
3 spsk.hvedemel
1 spsk.majs- eller olivenolie
2 dl.mælk eller bouillon
1 æg
 salt
 peber
0.25 tsk.allehånde
 
Opskrift:
Skær lever og spæk i mindre stykker. Hak det gennem kødmaskine med løget eller hak det kort tid i foodprocessor. Rør mel og olie i levermassen og tilsæt ægget og mælken. Krydr med salt, peber og allehånde. Kom levermassen i en smurt form og bag den på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 22093 gange,
og udskrevet 688 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu