Kalkun med banan og peberfrugt

Kalkun med banan og peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Birgitte Hegart

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kalkunbryst ca. 1200g
6 peberfrugter
6 bananer
5 dl.piskefløde pisket til skum
4 fedhvidløg
2 spsk.mangochutney (stærk)
1 spsk.sambelolek
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Skær brystet i tynde strimler og brun det af. Læg det i et ildfast fad. Skær bananer ug peberfrugt ud i skiver og læg det oven på. I flødeskummet blandes knust hvidløg mangochutney sambelolek og salt og peber. Det hældes ovenpå og sættes i en 200 grader C varm ovn i ca. 40 minutter.

Tilbehør er ris og en lækker salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14373 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-23 21:54:25
sambalolek er chilipasta, som købet i glas - men pas på, der findes to slags, en middel og en stærk!

  -   2009-03-23 21:53:12
Herlig opskrift, som jeg ofte har anvendt. Som tilbehør anvender jeg dog frisk båndpasta - og sprødkogt brocholi :-)

  -   2008-02-27 14:52:28
Hved er sambelolek?????????