Cognacmarineret lammeculotte

Cognacmarineret lammeculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Cognacmarineret lammeculotte
8-10 tomater
2 fintsnittede hvidløg
 frisk basilikum
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Marineret lammeculotte: kødet smøres med krydderier, der er rørt i sennep. Det lægges på et stykke staniol, og cognac dryppes over. Kødet indpakkes og marinerer i to døgn i køleskabet. Vendes af og til.

Steg kødet i en varm ovn, 200 grader i 30 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 10 minutter.

Imens halveres tomaterne, drysses med hvidløg og lidt olivenolie. Læg dem på en pande og bag dem i en varm ovn, 200 grader i 10 minutter. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet.

Er der kød tilovers smager det herligt kold i en salat eller med i en sandwich til madpakken, dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 33073 gange,
og udskrevet 773 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-11 18:50:03
Hej, må lige høre hvordan man laver marinaden ..kan læse der er sennep og dryppes med cognac,men har du en opskrift på hele marinaden ..😀

  -   2007-05-28 15:25:27
der mangler noget af ingridienslisten