Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør

Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør, billede 4 Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør, billede 1 Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør, billede 2 Hakket svinebøf med nye kartofler og brunet smør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler, nye
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Start med at gnubbe skrællen af de nye kartofler og sæt dem så over, de skal koge ca 15 minutter.

Form fire bøffer/krebinetter ud af farsen, krydr med salt og peber.

Smelt lidt smør på panden og læg "bøfferne" på og steg dem ca. 4 minutter på hver side.

Lige inden "bøfferne" er færdige lægges det sidste smør på som brunes af.





karakterer:
Opskriften er vist 10901 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12902 (3071 kcal)
KJ pr. Pers. 3225 (767 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu