Fyldt makrel

Fyldt makrel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldt makrel, billede 4 Fyldt makrel, billede 1 Fyldt makrel, billede 2 Fyldt makrel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.udbenet makrel
 salt
 peber
 hvedemel
 
 Fyld:
0.5 løg
2 tomater
1 bdt.dild
 
 fedtstof til stegning
 
Opskrift:
Vend skindsiden af fisken i salt og peberblandet mel.

Hak pillet løg og tomater - pulp og fordel det sammen med dild på kødsiden af halvdelen af makrellen. Krydr med salt. Læg resten af makrellen over. Steg den i fedtstof på panden 6-7 min. ved middel varme på hver side og servér med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 41510 gange,
og udskrevet 760 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu