Nutella- lagkage med billede opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Nutella- lagkage

Antal:
Pers.
Ret : Konditori

Ingrediens : Diverse produkter

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : Ricky

Indsendt : 2005-01-29

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
3 Lagkagebunde * En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
    En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
  Fyld: En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
350 gram Nutella 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 alm. glas vejer 350 gram
125 gram Makroner * En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
300 gram Skovbær frosne* Skovbærblandinge fra frigodan indeholder 20% brombær 20% solbær 20% ribs og 20% hindbær.
    Skovbærblandinge fra frigodan indeholder 20% brombær 20% solbær 20% ribs og 20% hindbær.
  Pynt: Skovbærblandinge fra frigodan indeholder 20% brombær 20% solbær 20% ribs og 20% hindbær.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  evt. Friske bær efter eget valg 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Forklaring:

Pisk fløden. Vend nutella'en i flødeskummen, lidt af gangen med en dejskrapper.

Hæld de frosne bær i en robust skål og skold dem med kogende vand. De våde bær duppes let med køkkenrulle for at tage noget af væsken.
Knus makronerne.

Fordel cremen på lagkagebundene, sammen med de knuste makroner og bærerne. På de øverste lag fordeles flødeskum og kan evt. pyntes med bær.

Tips:

Pas på med nuttelaen. Cremen bliver hurtig for sød, hvis der kommer for meget i, så prøv dig frem.

Alle søde og let syrlige bær kan anvendes både friske og frosne.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 25076 (5970 kcal)
KJ pr. Pers. 3134 (746 kcal)
Vægt ialt 1774 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1413 KJ (336 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 30.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (33 stemmer)

Opskriften er vist 83341 gange,
og udskrevet 2150 gange.



metpet  -  2007-12-05 12:22:41
Smager super godt og er nem at lave.

Miig  -  2008-02-21 18:36:24
Synes det er en smart opskrift tror jeg skal prøve den

dabmab  -  2008-11-20 12:07:21
Har lavet kagen 2 gange nu, supernem og tilgængelig for alle. Mums, den er lækker, rigtig hoftecreme. Har vagt stor jubel hvor den kom frem.

mivver  -  2009-01-24 18:51:20
Smager godt og er super nem at lave

mig  -  2011-05-13 16:29:00
Den er ridtig god og perfekt til fødselsdage.

  -  2012-06-23 10:42:10
Skal snart holde 5års fødselsdagsfest for min datter. Den opskrift lyder nem og lækker :-)

Mortil3   -  2013-07-25 11:08:28
Kan man lave den dagen før eller er det bedst på selve dagen?