Raclette pandekager med skinke og ost

Raclette pandekager med skinke og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 skiverskinke
1 skålrevet ost
 
Opskrift:
Læg 1/2 skive skinke på den færdigbagte pandekage. Drys med revet ost og fold pandekagen som en konvolut.

Raclette pandekager Afhængig af model instilles termostaten på max position. Hæld en lille skefuld dej ud midt på grillstegepladen og fordel den jævnt i cirkulære bevægelser ud fra midten.

Lad pandekagen bage i ca. 2 minutter på hver side.

Klassisk fransk pandekagedej:
Bland 500 g sigtet hvedemel med 1 liter mælk til det får en jævn konsistens. Tilsæt 6 piskede æg, lidt salt og 2 spsk. olie eller smeltet smør. Lad stå og hvile i 1-2 timer.

Dej med øl:
For at få lidt lettere pandekager kan 1/4 liter mælk erstattes med 1/4 liter øl.

Hvis dejen bliver for tyk, tilføjes et lille glas vand og der omrøres igen.





karakterer:
Opskriften er vist 25154 gange,
og udskrevet 523 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-25 18:50:24
Tror jeg vil prøve denne opskrift på bare på panden.