Tanjas banankage

Tanjas banankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 Skiver

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fjotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
170 g.sukker
2 tsk.vanillesukker
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
100 g.smeltet afkølet smør
2-3 rigtig modne moset bananer
 
 pynt:
100 g.overtrækschokolade
 
Opskrift:
pisk de hele æg, sukker og vanillesukker til en luftig masse. vend forsigtig mel og bagrpulver i skiftevis med det smeltet smør. vend den mosede banan i. hæld dejen i en smurt franskbrødsform (brug evt. bagepapir i formen) (ca 1 l). bag den nederst i ovnen i ca 55 minutter ved 175 grader C.

Vend kagen ud på en rist og lad køle. smelt chokoladen over vandbad og fordel ud over kagen og lad det stivne





karakterer:
Opskriften er vist 12389 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 15:43:47
lækker kage jeg prøvede den og den var rigtig god :)

  -   2008-10-22 16:20:16
Rigtig nem og god opskrift! Efter min smag kan man godt justere sukkermængden lidt ned hvis man bruger meget modne bananer. I min ovn skal kagen også helst bages i midten, især hvis jeg bager dobbelt portion.

  -   2008-10-04 12:36:00
rigtig god stor kage!!!

  -   2008-01-09 13:56:36
den er meget nem det er godt