Italienske kødboller i pestosovs

Italienske kødboller i pestosovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : paciphae

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket oksekød mad max 12% fedt
1 fedknust hvidløg
1 æg
0.5 dl.rasp
25 g.revet parmesan
0.5 bdt.hakket basilikum
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
 hvedemel
 
 olivenolie til stegning
 
 Sovs:
3 ds.hakkede tomater
0.75 dl.rød pesto (kan købes i Netto)
0.5-1.5 bdt.frisk basilikum (kan evt. suppleres med lidt tørret basilikum)
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rør kødet sammen med hvidløg, æg, rasp, parmesan, basilikum, salt og peber. Form farsen til små kødboller og tril dem i hvedemel. Steg kødbollerne på en pande i 5 minutter ved god varme. Ryst panden jævnligt.

Kom tomat og pesto i en gryde, og lad det simre i 5 minutter for svag varme. Smag til med basilikum, salt og peber. Ibland kødbollerne.

Serveres med frisk pasta, lækkert brød og evt. lidt revet parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 29763 gange,
og udskrevet 1042 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-20 14:14:38
smagte godt og nemt og lave og mine gæster var vilde med det så tak for mad

  -   2007-09-20 14:02:25
Rigtige italienske Polpetti, som de kendes fra Puglia-provinsen, har langt flere ingredienser! Der SKAL simpelthen små kapersbær i samt grovhakket persille sammen med basilikum. Mvh Carsten Sand, kok

  -   2007-03-14 20:23:23
Smager dejligt, svits evt lidt løg før du kommer tomaterne i gryden. Jeg serverede frisk pasta og tomatsalat til.