Kødfarsgratin

Kødfarsgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
1 ds.flåede tomater
300 g.hakket oksekød (magert)
1 bouillonterning
0.5-1 tsk.karry
0.5-1 tsk.paprika
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.salt
0.5 spsk.hvedemel
 
 Rodfrugtmos:
500 g.kartofler
200 g.selleri
100 g.pastinak
1 gulerod
2 dl.letmælk
 salt
 peber
1 dl.reven ost 17%
 
Opskrift:
Svits kødet. Tilsæt krydderier karry, paprika og peber og svits det med. Hak løget og kom det i sammen med tomater. Tilsæt bouillonterning og kog ca. 10 min. Jævn med melet og kog yderligere ca. 5 min. Skær kartofler, selleri og pastinak i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos grøntsagerne. Spæd til med mælk. Riv guleroden groft og bland den i. Smag til med salt og peber. Hæld kødfarsen i et ovnfast fad. Fordel grøntsagsmosen over. Strø osten på toppen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. Server med salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11740 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu