Koldhævet Emmerbrød

Koldhævet Emmerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 g.gær
7 dl.kold vand
1.5 dl.ymer eller tykmælk
1 spsk.salt
150 g.speltklid
500 g.emmermel
500 g.sigtet speltmel
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet, bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen grundigt. Brødene afvejes derefter til ca. 775 g, slås op og lægges i to smørsmurte forme. De koldhæves natten over i køleskab.

Næste dag efterhæves brødene i 1 ½ time ved stuetemperatur og pensles med vand.

Bagetiden er ca. 1 t ime ved 200 grader C. til kernetemperaturen er 98 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 14445 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu