Karrypasta

Karrypasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.frisk bånd-pasta
1-2 stk.kyllingbryst
2-3 skiverbacon
3-4 Champignons
2.5 dl.Piskefløde
 Karry
 
Opskrift:
Skær kylling, bacon og champignons ud i små stykker, steg den på en høj pande, til kyllingen er gennemstegte! Kom fløden i, og lad den koge op i ca. 5-6 minutter i mens du rører rundt i det og tilføjer karry (jo mere du tilføjer jo stærkere! Der skal ca. 1-2 tsk. fulde i!). Imens kan du komme pastaen i kogende vand i 2-3 minutter, og derefter tilføje den til de andre. Rører rundt og lade den stå og små simre lidt i ca. 3-4 minutter. og derefter er retten klar!

Tips:

Serveres med brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20667 gange,
og udskrevet 592 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-29 12:43:17
Glæder mig til at komme igang med denne ret:D tak for de gode råd:D

  -   2009-03-20 18:23:29
En rigtigt god ret, dem smager godt også er den nem at lave også

  -   2008-10-09 18:38:08
ja den er super lækker!!! spar endelig ikke på bacon og ej champignon..

  -   2008-08-09 19:40:31
Super let og super god :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Glæder mig til at smage denne, men prøver med 2-3 pakker bacon istedet for 2-3 skiver

  -   2005-01-01 01:01:01
Er enig med Helle og Anja også smager den jo godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem at lave, især når man har travlt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare super!!! Dejlig let at lave.