EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Æbleflæsk ( Gameldaws )

Antal: 4 Pers.

Ret : Frokost

Hovedingrediens : Svinekød

SvineflæskHøjtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Æbleflæsk ( Gameldaws ) 4 Æbleflæsk ( Gameldaws ) 1 Æbleflæsk ( Gameldaws ) 2 Æbleflæsk ( Gameldaws ) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400-500 g.stegeflæsk i skiver,
ca. 1 kg.spiseæbler
 lidt sukker.
 Evt. løg i skiver
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Flæsket skæres i tern. og steges som til stegt flæsk.

Æblerne skæres – Uskrællede - i tynde snitter, der steges møre i lidt af fedtet fra flæsket.
De smages evt. til med lidt sukker. Og serveres ved siden af flæsket.

Evt. løg brunes let og lægges hen over flæsket. Groft rugbrød serveres til.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 ( 5 stemmer )
Opskriften er vist 69407 gange,
og udskrevet 2609 gange.

kirsten   -  2014-11-26 19:19:21
kan det fryses

Plet  -  2011-10-09 13:32:59
Det er da vist en smagssag om man ønsker alm flæsk, røget flæsk, bacon, spæk osv.

viggo henriksen  -  2008-09-30 15:21:59
Jeg skærer røget flæsk i tynde skiver steger dem på panden, skærer æbler i både og lægger dem, i flæsket og løgringe ovenpå, det står så og simre i en ½ time, super

Torben  -  2007-08-23 16:25:38
Jeg lægger æblerne i bradepanden med risten øverst og på den lægger jeg flæsket, steger løg blandet med bacontern på panden og til slut lægger det på flæsket. Det er bare guf.

Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Røget flæsk, naturligvis (den Fynske model) , der skal ikke spares på løgene.

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager altid godt med gammeldags retter og så en lille en til er også godt :-)