EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Kyllingefilet på cremet porrebund

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kylling - Kyllinger

Indsendt : 2004-11-29

Overfør ingredinserne for Kyllingefilet på cremet porrebund til mealChaser indkøbsliste
Kyllingefilet på cremet porrebund 4 Kyllingefilet på cremet porrebund 1 Kyllingefilet på cremet porrebund 2 Kyllingefilet på cremet porrebund 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i tern
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
25 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
    Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
  Ris: Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Forklaring:

Rens porren, og skær den i tynde skiver.

Svits baconen et par min. På en tør teflonpande. Tilsæt porrerringene, og svits dem med et par minutter.
Kom vin og fløde på, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber.
Kom blandingen i bunden af et ikke for stort ovnfast fad.

Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber, og drys med ost. Sæt fadet midt i en 220 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter.

Mærk på kødet, om det lige føles fast. Stik evt. med en tynd kødnål og se, om saften er klar og ikke rosa.

Tips:

Tilbehør: Løse ris, flutes og salat. Salat: 2-3 forskellige salater Mini majs Avocado Mango Rå asparges Stegte pinjekerner Evt. græskarkerner & Cherry tomater



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 13524 (3220 kcal)
KJ pr. Pers. 3381 (805 kcal)
Vægt ialt 2399 gram
Vægt pr. Pers. 599 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 11.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.4 (213 stemmer)

Opskriften er vist 234717 gange,
og udskrevet 21631 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
det smager også rigtig godt med squash og champingnon i sovsen

ann  -  0000-00-00 00:00:00
lidt carry og hvidløg tilsat er ikke tosset, det smager mums!

lottemutti  -  0000-00-00 00:00:00
vi kan godt li denne ret, men uden hvidvin, vi bruger boullion og noget mere piskefløde, revet gullerødder, så det får lidt farve

bp  -  0000-00-00 00:00:00
det smager bare super

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig dejlig ret. Min mand er ikke til kyllinge filet men han roste den.

jd  -  0000-00-00 00:00:00
En fantastisk lækker og nem ret.

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
Utroligt läkkert og let at tilberede. fra Poul Tenerife

kellyhans  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og lækker, også med gulerødder efter behag

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes, det er forlidt med 1 porre. Brug gerne 4-5 stykker. Det giver en dejlig bund.

heatherhetz  -  0000-00-00 00:00:00
jeg nu har fået en ny livret

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er rigtigt at karry of hvidløg er lækkert og det giver en fin farve

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for fløde og ost, bruger vi 1/2 ltr. mornay-sovs, - og gerne lidt flere porrer. S

Birgit  -  0000-00-00 00:00:00
- det er virkelig en lækker ret - også som gæstemad, må gerne være lidt mere "Sovs"

elin tenerife  -  0000-00-00 00:00:00
en super super laekker ret. en superdejlig ret. karakter 11

elin tenerife  -  0000-00-00 00:00:00
glemte karakteren bedst 10

Karin  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtig godt! Kan anbefales som gæstemad. Put en boullionterning i sovsen og brug flere porrer + gulerodsskiver :)

Rie  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig lækker

Connie  -  0000-00-00 00:00:00
Smager godt og er nem at lave

emmeline  -  2006-12-22 18:19:43
kæresten spiste så meget at han kastede op, så godt er det. Vi undlader dog osten næste gang.

annie  -  2007-01-03 12:02:20
pragtfuld ret, men flere porrer skal der til.

Bjarne M  -  2007-01-03 20:44:26
Fantastisk og lækker og nem ret, jeg brugte 3 porre og 3 gullerødder. min kone og jeg giver karater 8.

Lisbeth  -  2007-01-04 11:33:18
Kanon god ret og så kan man bruge de grøntsager som man har lyst til.

Anne-Marie Molzen  -  2007-01-08 09:26:24
Super lækker ret og meget nem at lave!!

eriko  -  2007-01-24 21:26:10
Det er nær på den bedste Kyllingeopskrift jeg har fået. Den er en smagsoplevelse

Tenna  -  2007-01-25 00:28:08
Helt klart en af favoritterne.

Linda  -  2007-02-02 12:44:31
Smager super godt og mætter tilfredsstillende. Det er lækkert at komme en masse grønsager i + man kan selv marinere kødet inden man steger det. Det giver en god smag.

søren  -  2007-02-09 16:23:08
med extra porrer, boullion og fløde er det en super opskrift

KF  -  2007-04-05 11:07:55
Perfekt - både til hverdag og fest.

Sarah  -  2007-04-05 14:56:00
Jeg puttede champignon og gulerødder og ekstra porrer i, for at gøre det mere sundt :) også lidt mindre fløde

Beth  -  2007-05-02 08:05:48
Kom ikke salt i før tilsidst når retten smages til. Jeg bruger også bouillon istedet for hvidvin.

Ruth  -  2007-08-13 01:03:35
Meget lækker ret. Brugte dog nye kartofler i stedet for ris og undlod osten

Majbrit  -  2007-08-13 01:29:21
2-3 porrer og så har du glemt paprikaen. Opskriften er fra Tv2. Den kan varieres på utallige måder. Meget fin gæsteret.

TBR  -  2007-08-22 23:56:06
Fantastisk opskrift. Intet mindre!

Mie  -  2007-10-31 21:56:01
Fantastisk, behøver ikke salt, bacon'en er nok

Majbritt  -  2007-11-28 19:39:51
Hmmm... sjovt nok fuldstændigt identisk med den opskrift der sidder på de frosne kyllinge filetter fra FAKTA - men godt smager det jo ;o)

Anja  -  2007-12-05 19:00:29
Paprika, gullerødder, hidløg og champingnon er helt perfekt i retten.

AMD  -  2007-12-28 12:34:20
Har prøvet at bruge den til Lakse bøffer den er super

mette  -  2008-01-14 15:59:29
det er bare en god ret, min mand bryder sig ikke om kylling men den her var bare alletiders jeg tilsatte hvidløg og et løg i det var godt, men den er nu god

Esbjerg3078  -  2008-01-28 17:36:14
Jeg snyes den ser rat lækker ud, jeg ville prøv og lave den en dag.

kajpeter453  -  2008-02-07 13:41:09
vi kan godt li denne ret, men uden hvidvin, vi bruger boullion og noget mere piskefløde, revet gullerødder, så det får lidt farve man kan få vin det skal værer rød eller hvid

bkh  -  2008-02-17 16:20:21
Prøv også med fadkoteletter. Det er også rigtig godt. Og så bruger jeg mornaysauce i stedet for ost og væden fra champignoner i stedet for hvidvin. Det er en nem hverdagsret men også god til mange gæster.

Sabrina  -  2008-06-09 15:58:51
Det er en af de bedste retter med kylling efter min mening :) Mmm, squash og champingnon lyder lækkert, det skal da prøves!

Malene  -  2008-09-19 11:27:42
Super god ret. Smager godt med lidt timian, hvidløg og citronsaft i. :)

skattemanden   -  2008-11-17 08:23:23
Er enig i alle de roser, der er uddelt. Jeg kan dog bedst lide retten, når jeg laver den med kyllingeinderfileter.

hansen  -  2008-11-17 08:35:14
Opskriften er også god til koteletter i fad og skinkesnitzler

  -  2009-10-08 19:07:04
evt lidt mere porre, og mere fløde og hvidvin

Karen  -  2010-01-14 16:16:31
En ret jeg vender tilbage til gang på gang. Lækkert

Lone  -  2010-03-01 18:30:21
Rigtig lækkeert. Brugte 3 porrer, og erstatede noget af fløden med mælk + maizena. Tiberedte det i 18 min i microovn 350W + grill.

BJ  -  2010-03-12 18:42:24
3 porre og 3 dl hvidvin blev den ikke dårligere af :)

Anita  -  2010-03-27 15:53:07
1/1-2007 Rigtig god opskrift. Brugte 3 store porre, lidt gulerødder, 250 gram bacon og så lidt mere fløde.

Anita  -  2010-04-03 17:42:14
8/8-2008 + god opskrift, brugte 2 porre og 200 gram bacon, spar lidt på saltet, og brug 1 -1½ dl. ost. Det er nok at steget maden i 20 minutter.

JeanetteJosefine  -  2010-07-08 19:41:33
Sådan lækker ret! Jeg lavede sprøde baconstykker til at drysse over ved servering + friske krydderurter, lækkert og ser samtidig nydeligt ud. Istedet for ris brugte jeg frisk pasta. Sovsen måtte gerne have været mere ''fast''.

  -  2011-08-21 09:33:50
Kan retten fryses hvis der er en rest tilbage? Rigtig lækker aftensmad ;o)

Hvipsen  -  2011-12-09 11:59:47
Ja den kan godt fryses.

Frk. Mejlvang  -  2011-12-12 12:17:32
Mmmmmm det er bare så lækker og nem en ret :) en af favorit opskrifterne ;)

Ørslevvester  -  2012-02-13 11:07:00
En fantastisk ret som smager perfekt. Ingen direkte ret til børn, men alle voksne var vilde og har bedt om opskriften.

Søs  -  2012-02-18 19:42:25
Lavede fyld af 300 g bacon, 1 porre, 1 stort rødløg, 1 stor snack peber, 1 stor gulerod, 4 dl fløde rystet med 2 spsk mel, 2 dl vand, 1 hønseboulionterning og smagt til med hvidløgspeber (ingen salt). Giver super smag og flotte farver. Herpå 6 brunede kyllingebrystfilet krydret med salt og hvidløgspeber. Rækker til 2 dage hos os eller til 6 personer som gæstemad. Serveret med fuldkornsris og ikke andet. Mums.

Tonsax  -  2012-03-22 14:05:59
Dette er en ret som jeg med glæde vender tilbage til.Synes ærlig talt det er S.... lige meget om den har siddet på en pk kyllingefileter fra Fakta el har været vist på tv 2, handler det ikke om smagen og gode råd til forandringer til opskriften?? I dag tilsatte jeg blegselleri og ribsgele( da jeg havde saltet for meget) næste gang vil jeg prøve med peberfrugt, kun fantasien sætter grænser.Denne ret ville jeg give 12 hvis jeg kunne.

dortejohnsen  -  2014-07-13 18:34:40
kan det fryses ned