Chokoladehjerter

Chokoladehjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 90 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.honning
250 g.sukker
125 g.smør eller margarine
2 æg
30 g.sukat
30 g.pomeransskal
2 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.stødt nelliker
1 kg.hvedemel
1.5 spsk.bagepulver
 
 Desuden:
200 g.overtrækschokolade
20 g.palmin
 
Opskrift:
Smelt honning, sukker og smør i en gryde. Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle lidt. Pisk de hele æg i. Hak sukat og pomeransskal meget fint. Kom det i dejen med krydderierne. Sigt melet med bagepulver og hæld det i dejen, der æltes godt sammen. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik den ud med en lille hjerteform. Sæt kagerne på bageplade og bag dem i en varm ovn ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Lad hjerterne afkøle på en bagerist.

Smelt chokolade og palmin over vandbad. Hæld chokoladeglasuren over hjerterne og lad dem afkøle helt. Hjerterne må ikke lægges i kasser, før chokoladen er helt tør. De skal opbevares køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 11515 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
er gode

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt

  -   2005-01-01 01:01:01
de er lækre og sprøde