Skumkage (bedstefar med skæg)

Skumkage (bedstefar med skæg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : preben

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g. margarine
125 g.sukker
4 æg
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
5 spsk.vand
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og sukkeret hældes i. Æggeblommerne kommes i et af gangen. Vandet hældes i sammen med mel og bagepulver der blandes før det hældes i.

Hviderne piskes og 200 g sukker hældes i. Blandingen hældes oven på kagen.

Bages ved 150 grader C i ca.50 minutter.

Tips:

Husk røreskål og pisker skal være rene og tørre da hviderne ellers ikke stivner.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bedstefars skæg

karakterer:
Opskriften er vist 27006 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-13 17:08:24
fantastisk opskrift, bager den gang på gang, alle er vild med den, lægger nogle gange et lag æblemos mellem dej og skum, det er perfekt

  -   2013-06-14 16:45:11
det er jo forkert opskriften der står 125 gram sukker og ved siden af står der hæld 200 gram sukker i

  -   2012-04-26 22:38:41
Jeg har altså et lille problem med denne hersens skumkage. Selvom jeg følger opskriften helt slavisk så falder marengs-massen heltsammen og bliver slatten og lidt gummiagtig når kagen er taget ud af ovnen og er kølet lidt. Hvad kan jeg gøre anderledes.

  -   2011-11-15 13:45:23
Jeg må altså give Lone fra Randers ret! Det er en super kage og den er nem at lave hvis man bare følger opskriften :-)

  -   2009-04-14 11:08:57
ville bare lige sige at det er fandme en kage der vil noget. og jer der disser den er bare nogle jomfruer !! lone er sur knus fra sure lone :D

  -   2008-12-29 22:28:17
Vejledningen er simpelthen ikke udførlig nok og det fungerer i det hele taget ikke som beregnet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Glem den opskrift den er helt hen i urskoven i forhold til hvordan den laves du skal jo bage kagen i 15-20 min først men tag og brug opskriften oven over denne her den er rigtig det er den vi andre kender

  -   2005-01-01 01:01:01
Min mislykkedes totalt. Den var overhovedet ikke gennembagt efter 1½ time og på det tidspunkt var marengsen ved at være brændt.