Julekage med pøls

Julekage med pøls, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
125 g.sukker
50 g.gær
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 rosiner efter smag
 
Opskrift:
Mel og sukker sigtes. Gæren lunes i lidt af mælken og røres sammen med resten af mælken. Lidt salt og rosiner tilsættes og dejen æltes grundigt, først i dejtruget, senere på bordet. Hviler et lunt sted under et klæde, til dejen er hævet til dobbelt størrelse.

Slås ned og formes som et stort rundt brød, der atter efterhæver på bagepladen.

Bages ved ret stærk varme ca. 220 grader C i 30-35 minutter.

Tips:

Kagen stammer fra Fanø.





karakterer:
Opskriften er vist 12426 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-16 08:24:35
snit også pølser i dejen

  -   2011-10-31 19:26:11
hvor der er pøls