Hjorte stir fry

Hjorte stir fry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjorte stir fry, billede 4 Hjorte stir fry, billede 1 Hjorte stir fry, billede 2 Hjorte stir fry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hjortekød i strimler
6 blade kinakål
2 løg
1 spsk.olie
2 tsk.frisk knust ingefær
1 spsk.olie
 
 Marinade:
1 tsk.sukker
1 spsk.hvidvin
3 spsk.sojasauce
1 tsk.frisk knust ingefær
 
Opskrift:
Skær kødet i 5 cm tynde strimler Mix marinade ingredienserne Mariner kødet i en halv time.

Skær kålen i små tern Hak løgene Varm 1 spsk. olie i woken Sautér kødet i ca 3 minutter og hæld det op i en skål.

Steg løg og kål i ca 2 minutter under omrøring Tilsæt kødet sammen med overskydende marinade og ingefær og steg færdig.

Serveres med det samme med løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 19908 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-25 17:50:41
Hvad er steg færdig