Mexicansk svinekotelet med majssalsa

Mexicansk svinekotelet med majssalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : nannanedergaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinekotelet uden ben ca. 2 cm tyk
 salt
 peber
 
1 løg
1 fedhvidløg
1 tsk.olie
0.5 tsk.oregano
1 tsk.ancho style chilipeber
1 dl.bouillon - gerne grønsagsbouillon
150 g.majskerner - helst fra dåse
1 stor tomat
 
 Forskellige friske snittede grøntsager
 
Opskrift:
Hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien ved middelvarme i 4 min. uden de tager farve.

Tilsæt oregano, ancho style chilipeber, bouillon samt majs og lad koge i 10. min uden låg ved svag varme. Tomaten halveres, fjern kerner og skær tomatkødet i små tern. kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili.

Dup koteletten tør med køkkenrulle. Krydr med peber og brun den ved en god varme 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme og steg koteletten færdig ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt.

Anret koteletten sammen med majssalsa og servér forskellige snittede friske grøntsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 10858 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er super... mine børn var vilde med den:)