Flamberet pandekager

Flamberet pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
125 g.hvedemel
200 g.koghedt smør
7.5 dl.mælk
 salt
 sukker
 vanilje
 reven citronskal
 
Opskrift:
8 æg piskes med 125 g mel. Deri blandes 200 g koghedt smør og 3/4 l mælk. Dejen smages til med salt, sukker, vanilje og reven citronskal. Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande. Smør kun panden første gang. Skal det være Crêpes Suzette, vendes pandekagerne i en appelsinsovs, flamberes med cognac og drysses med mandelsplitter. Sovsen laves af saften af 1 appelsin og 1/4 citron, reven citron og appelsinskal, 20 g smør, 20 g sukker, 2 cl Grand Marnier og 1 cl cognac. Sukkeret karamelliseres, og frugtskallen tilsættes. Brug en kobberpande og flambér, mens gæsterne kigger på. Det ser flot ud med de blå flammer både over og under panden. Til sidst hældes smørret og saften over. Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 43002 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-25 11:06:05
Hvor mange er opskriften beregnet til?

  -   2009-10-31 20:20:52
fantastisk. Også kun med flambering i cocnac