Klipfiskeomelet som i San Sebastian

Klipfiskeomelet som i San Sebastian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.kartofler
250 g.klipfisk eller saltfisk (udvandet pocheret og afkølet som ovenfor)
5 fedhvidløg (knust)
2 løg
8 æg
 olivenolie (rigeligt)
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær løgene i tern. Sautér kartoflerne, hvidløg og løg i olien, krydr med salt og peber, vend rundt et par gange. Læg låg på og fortsæt processen ca. 25 minutter til kartoflerne er næsten møre. Tag sauterepanden af blusset, pluk klipfisken fint og vend den i. Pisk æggene sammen. Rør kartoffelblandingen i æggene. Kom lidt ekstra olie i panden, hæld tortilla-massen i og steg tortillaen et par minutter. Ryst panden for at undgå at massen hænger i. Sæt den i ovnen ved 180 grader til den har sat sig, dog uden at være færdigbagt. Vend omeletten om ved hjælp af en tallerken og steg den også et par minutter på den anden side. Den må gerne være svampet i midten. Servér varm eller afkølet. Den mest elskede ret i det spanske køkken af alle.





karakterer:
Opskriften er vist 10083 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu