Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe

Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.vand
1000 g.friske hyldebær
1 stk. kanel
2 Nelliker, hele
1 citron skal heraf
100 g.sukker
2 æbler
100 g.melboller
 kartoffelmel eller maizenamel til jævning af suppen
 
Opskrift:
Hyldebær skylles godt under løbende vand. Hyldebær, vand og krydderier bringes i kog, og koger sagte under låg i 20 minutter. Saften sies fra, sødes med sukker. Tilsæt æbler som er skrællet og skåret i mindre stykker. Lad suppen koge 3-5 minutter, så æblerne bliver møre.

Melbollerne varmes i suppen, til de stiger op til overfladen. Suppen jævnes med lidt mel.





karakterer:
Opskriften er vist 32729 gange,
og udskrevet 577 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-31 12:20:57
Hos os bruger vi kammerjunker el. tvebakker til.

  -   2010-09-19 14:54:53
smager også rigtig godt gedeost og æbler og lidt honning

  -   2005-01-01 01:01:01
I stedet for melboller prøv da at servere suppen rygende varm og med en kold klat risengrød. Det er mums og iøvrigt mere børnevenligt