Strandkrogens kartoffelsalat

Strandkrogens kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kogte kartofler helst en fast gul
 hvedemel
0.5 løg
 lidtolie/smør
 mælk
 eddike
 sukker
 
Opskrift:
Løget hakkes fint, fedtstoffet smeltes i en tykbundet gryde. Løgene kommes i, skal kun lige blancheres, må ikke riste Kom en lille smule vand i og lad det kun lige koge. Bag derefter sovsen op som en ganske almindelig hvid sovs Den må gerne være lidt tyk.

Hæld en grydeskefuld eddike og 2 grydeskefuld sukker i sovsen. Smag den til med peber. Den må gerne være LIDT skarp. Snit de kogte afkølede kartofler.

Kan både nydes varm og kold, men bedst varm Server enten pølser eller frikadeller til





karakterer:
Opskriften er vist 10545 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu