Jysk hvidkålsbudding

Jysk hvidkålsbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kål:
2500 g.Snittet groft hvidkål
 
 Fars:
500 g.Hakket oksekød
500 g.Hakket svinekød
1 dl.Helæg
 peber
 salt
1 tsk.Muskatnød, stødt
1 tsk.nelliker, stødt
1 spsk.løg granuleret
12 Knuste tvebakker
 
 Sauce:
140 g.Oscar Lys Basis
6 dl.Vand
6 dl.Mælk
 
Opskrift:
Hvidkålen gives et opkog og afdryppes. Farsen æltes sammen med knuste tvebakker. Formen smøres og hvidkål og fars lægges lagvis. Slut af med hvidkål. Stilles i ovn ved 170° i ca. 40 min.

Oscar Lys Basis, vand og mælk varmes op og koger 2-3 min under omrøring. Benyt evt. lidt af hvidkålsvandet.





karakterer:
Opskriften er vist 12090 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu