Birkeshorn 02

Birkeshorn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Squdi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør eller margarine
1.5 dl.vand
25 g.gær
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
250-275 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æg
 
 Drys:
 birkes
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og bland det med vandet. Opløs gæren heri når vandet er håndvarmt. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Stil den til hævning et lunt sted i cirka 30 minutter.

Ælt dejen sammen og rul den ud til en trekant. Rul dejen fra den brede ende mod spidsen. Bøj hjørnerne ned og læg på en smurt plade. Lad dejen efterhæve i ca 20 minutter. Pensl hornet med æg og drys med birkes. Hornet bages ved 200 grader i 20-25 minutter.

Tips:

Hævetid i alt 50 minutter Bagetid 20-25 min





karakterer:
Opskriften er vist 9011 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-06 09:08:03
Hvor mange Pers. er opskriften for ?

  -   2005-01-01 01:01:01
-Smager suverænt... :)