Dådyrmadaillon med svampesauce

Dådyrmadaillon med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kenneth Vigand Svendsen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 dådyrsmedaljoner
 
1 Selleriknold
300 g.svampe (f.eks. kantareller og østershatte.)
 salt
 peber
1 fedhvidløg
500 g.små kartofler
2.5 dl.oksebouillon
1 æg
2 skalotteløg
 smør
 
Opskrift:
Brun dådyrsmedaljonerne på en varm pande. Skru ned og lad dem stege yderligere et par minutter på hver side. Drys med salt og peber.

Rens svampene og rist dem på en pande (gerne samme pande for at beholde smagen sammen til saucen) tilsæt nu det hakkede skalotteløg, finthakket kørvel og det pressede hvidløg.

Hæld nu bouillonen på panden og lad den koge ind. Tag panden af, og pisk små smørtern i saucen (ca. 30 g.).

Selleritern koges møre i mælk, det hele blendes med æg, salt og peber. Puttes i en lille ovnfast form og mages i 20 minutter ved 180grader C.

Kan serveres med kogte kartofler, men jeg kan varmt anbefale smørstegte små kartofler med lidt rosmarin.





karakterer:
Opskriften er vist 12443 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu